DAN CONSTANTIN-VIȘOIU

AVOCAT ASOCIAT
Email: office@cobuz.ro
Telefon: (+4) 021 210 42 64
Fax: (+4) 021 210 42 64

Experiență profesională

Daniel F. Visoiu, Esq., FCIArb, B.C.S. (Drept internațional)

Daniel a lucrat în diferite jurisdicții ale Uniunii Europene (UE) din 1997, concentrându-se pe tranzacții transfrontaliere/M&A, investiții interne și externe și tranzacții comerciale internaționale. El a asistat numeroase multinaționale din SUA și UE, fonduri de investiții, fondatori/antreprenori, persoane cu valoare netă ridicată și investitori business angel. Experiența sa în tranzacții a fost, de asemenea, îmbogățită, fiind consilier general și partener al unui magazin regional de investiții bancar din UE.

Daniel are, de asemenea, o experiență substanțială în arbitraj, inclusiv proceduri în fața Centrului Internațional pentru Soluționarea Litigiilor privind Investițiile (ICSID) și a Camerei Internaționale de Comerț (ICC). Este arbitru la Curtea de Arbitraj pentru Sport (CAS) din Lausanne, Elvetia, la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si este actualul Secretar General al Curtii Internationale de Arbitraj Bucuresti (BIAC) .

Daniel este licențiat cu Baroul din Florida (SUA) din 1997 și este specialist certificat în drept internațional din 2014. Este membru al Chartered Institute of Arbitrators (FCIArb) din Londra, cel mai important organism de calificări și profesionale din lume pentru evitarea disputelor și gestionarea disputelor. Daniel este înregistrat ca avocat străin în jurisdicțiile UE din anul 2000, în prezent ca avocat străin la Baroul București.