Privatizare, fuziuni, valori mobiliare

Consultanță pentru privatizare, achiziții și fuziuni, asistență pre/post privatizare, asistență în negocieri atât pentru instituții publice cât și pentru societăți de valori mobiliare, fonduri de investiții.

Mai mult
arbitraj comercial intern și internațional

Arbitraj Comercial Intern si Internațional

Reprezentare și asistență în diverse dosare de arbitraj intern și internațional.

Mai mult

Dreptul afacerilor

Cu o vastă experiență în acest domeniu, reprezintăm clienți din toate domeniile de activitate comercială, oferind consultanță juridică de înaltă calitate în dreptul afacerilor.

Mai mult

Drept bancar

Servicii juridice de drept bancar, consiliere juridică verbală sau scrisă, elaborarea de contracte și alte documente specifice atât pentru instituții bancare cât și pentru persoane fizice.

Mai mult

Dreptul muncii

Servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică atât societăților angajatoare și salariaților, cât și organizațiilor patronale sau sindicale.

Mai mult

Drept imobiliar

Asistenţă în soluționarea diverselor situații în legătură cu dobândirea și înstrăinarea imobilelor, precum și a spețelor referitoare la exercitarea dreptului de proprietate sau de folosinţă a imobilelor.

Mai mult

Dreptul familiei

Consultanță și reprezentarea juridică în domeniul dreptului familiei, divorțuri, încredințare minori, recunoașterea paternității etc.

Mai mult

Drept financiar-fiscal

Consultanță financiar-fiscală generală reprezentând redactarea de rapoarte, opinii, puncte de vedere privind aplicarea normelor de drept material fiscal.

Mai mult

Dreptul proprietății intelectuale

Consultanță și asistență juridică în comercializarea și protejarea drepturilor de proprietate intelectuală, protejarea mărcilor, publicarea drepturilor de proprietate intelectuală.

Mai mult

Dreptul penal al afacerilor

Asistență și reprezentare în fața organelor penale și a instanțelor de judecată în dosare penale având drept obiect infracțiuni economice sau alte infracțiuni aferente dreptului penal al afacerilor.

Mai mult